Wat Wij Bieden - MMA trainen in een vriendelijke, respectvolle en open sfeer voor zowel de beginnende als voor de doorgewinterde vechtsporter. Werken aan je conditie en zelfvertrouwen bij het vrouwen kickboksen.

MMA

 
In de zoektocht naar de ultieme vechtsport is men technieken uit verschillende vechtsporten gaan combineren, hieruit is MMA ontstaan.
In de Mixed Martial Arts, afgekort MMA, worden technieken uit o.a. het boksen, karate, kickboksen, worstelen, judo en jiu-jitsu gebruikt.

Shooto

 
Shooto ook wel bekend als Shoot wrestling, combineert het stoten -en trappentechnieken, het werpen en submissions (opgave technieken) in een zeer dynamische vechtsport. De oprichter van Shooto Satoru Sayama, combineerde namelijk de technieken van het Muay Thai, Catch-as-catch-can wrestling, Russian Sambo and Judo om zo compleet mogelijk vechtsport te creëren. Shooto was een van de eerste echte MMA systemen die het mogelijk maakte om via amateur wedstrijden door te groeien naar het professionele wedstrijdcircuit.
Hedendaagse top MMA vechters die vechten in organisaties als UFC of Strikeforce hebben hun voetsporen te danken aan het Shooto.
 
MMA-SHOOTO is in te delen in 3 fasen;
 
Fase 1:
De vrije staande bewegingsfase bestaande uit trap, stoot en knie technieken;
 
Fase 2:
Bestaande uit clinch en werptechnieken;
 
Fase 3:
Het grondvechten waarbij verschillende opgave technieken kan worden toegepast doormiddel van bv verwurgingen, arm en been klemmen. Op een hoger wedstrijdniveau mogen er stoten en knieën toegepast worden.
 
Door deze verschillende ‘fasen’ constant met elkaar te combineren in een vloeiende overgang maakt het MMA-SHOOTO zeer effectief en compleet.

  • mma_blok_04
  • mma_blok_05
  • women_blok_02
  • women_blok_01
Kickboxen 4 Women

 
Heb jij altijd al willen kickboksen, maar vind je het moeilijk een dojo binnen te stappen waar grote afgetrainde jongens staan te trainen? Vind je dit alles te intimiderend overkomen? Vind jij de drempel toch te hoog om te gaan Kickboksen? Dan is er nu Kickboksen voor vrouwen in Enschede.
 
MMA Academy Twente biedt de mogelijkheid om te kickboksen voor alleen vrouwen. Kickboksen voor vrouwen is bedoeld voor vrouwen vanaf 15 jaar. Op dit moment bestaat het leden bestand uit recreanten en wordt er getraind op beginners niveau. Ze komen niet alleen uit Enschede maar vanuit de hele regio Twente. Het is toegankelijk voor iedere vrouw die eens kennis wil maken met het kickboksen. Het is laag drempelig en er hangt een uitermate vriendelijke sfeer. Uiteraard wordt er hard getraind maar wederzijds respect en veiligheid staan centraal tijdens de trainingen.
Buiten het feit dat men werkt aan de trap en stoot technieken is het een fantastische workout voor het gehele lichaam.
 
Kickboksen 4 women is uitermate geschikt om o.a.:

  • Conditie te verbeteren;
  • Jezelf te verdedigen;
  • Meer zelfvertrouwen te krijgen;
  • Verstevigt het lichaam van top tot teen;
  • Vet te verbranden.
Personal Training

 
Exclusief in Twente biedt MMA Academy Twente u de mogelijkheid om individueel les te krijgen op het gebied van MMA doormiddel van personal training. In overleg kan er nadruk gelegd worden op het Kickboksen, Worstelen of Grondvechten. Dit geheel afhankelijk van de wensen van de klant.
 
Naast dat Personal MMA Training eraan bijdraagt dat je technieken nog sneller onder de knie krijgt, is het ook prima te gebruiken als stress release. Vooral voor mensen die dagelijks onder grote druk staan kan deze vorm van trainen zeer bevrijdend werken, waardoor je uiteindelijk beter zal kunnen ontspannen en beter in je vel komt te zitten

MMA Workshop

 
Exclusief in Twente biedt MMA Academy Twente u de mogelijkheid om een workshop te krijgen op het gebied van MMA.
 
Een van onze MMA instructeurs laat je tijdens de workshops kennis maken met alle facetten van deze fantastische, effectieve en complete vechtsport. Deze MMA workshop is een leuke en leerzame training. Voor velen zal deze training dan ook een hele openbaring zijn. Er zijn ook MMA workshops speciaal voor beginners. Tijdens deze lessen worden een aantal basistechnieken behandeld. Uiteraard kan er tijdens een van deze workshops nadruk worden gelegd op het kickboksen, worstelen of grondvechten. Dit geheel afhankelijk van de wensen van de klant.
 
Ook al wordt MMA gezien als een van de meest harde en complete vechtsporten ter wereld,veiligheid en wederzijds respect staan bij MMA Academy Twente centraal.

MMA Bachelor Beatdown

 
Zoek je totaal iets unieks, verrassends, dynamisch en grensverleggend voor een vrijgezellen feest. Dan is er nu MMA BACHELOR BEATDOWN in Enschede. Op deze dag zal de bruidegom in spé klaargestoomd worden middels een spoedcursus MMA met al zijn vrienden om het uiteindelijk op te mogen nemen tegen een professionele MMA vechter. Tijdens deze lessen komen alle facetten van het MMA aanbod. Het staande met trap en stoottechniek, een werp/worstel techniek en een opgave techniek op de grond.
 
Nadat de bruidegom in spé is klaargestoomd zal een van zijn vrienden hem bijstaan als coach en verzorger die hem zal brengen naar de mat onder begeleiding van een oppeppend muziekje alwaar hij tegenover een professionele MMA vechter mag laten zien waarvan hij gemaakt is. Zijn vrienden zullen hem uiteraard toejuichen met een brede glimlach van genot omdat de bruidegom in spé opeens vergeet zijn dekking af en toe hoog te houden. Een paar mooi kiekjes en een mooi videootje gemaakt door een van zijn vrienden om te presenteren tijdens de trouwdag is het resultaat.
 
Ook al wordt MMA gezien als een van de meest harde en complete vechtsporten ter wereld, veiligheid en wederzijds respect staan bij MMA Academy Twente centraal.
 
We wensen u vast een onvergetelijk dag tegemoet.

3.. 2.. 1.. GO!